Bizony, itt vagyunk, és most el is kezdődik a blog. Ezt-azt először leírok magamról, hogy ha valaki véletlenül tévedne erre, tudja, ki is ez a valaki.

Ács Veronika vagyok, és tizennégy évvel ezelőtt láttam meg a napvilágot, Győrben, ahol most is élek. Általában optimista vagyok, de időnként előfordulhat egy-egy pesszimista nap - amikor úgy vagyok vele, hogy ne gyere a közelembe, mert akkor meghalsz. Körül-belül legalábbis, az osztálytársaim meg a családom tudna mesélni. Kicsit magamnak való vagyok. Időnként nagyon, de ez egy másik kérdés. Nagyon fontos még velem kapcsolatban, hogy bármit csinálok szól az aláfestő zene. (Egyik életfilóm a No music no life... azt hiszem, ez eleget mond erről.)

Későbbiekben ezzel kapcsolatban sok bejegyzés lesz, azt hiszem. Meg sok minden mással is, de elég gyakran lesz szó az írásaimról, egy-kettőből talán még idézek is. Szó lesz még szerepjátékokról, táborokról, barátokról, suliról, szerelemről, de érintek majd érzékenyebb témákat is, mint például a vallás, a homoszexualitás, időnként talán a politika, bár az lesz a legritkább. Beszélek sorozatokról, filmekről, Harry Potterről, néha-néha esetleg az Alkonyatról, meg lesznek majd itt könyvajánlók, meg ilyesmik is. Fellelhetőek lesznek számcímek, zenészek, itthon talán kevésbé ismert bandák, meg igyekszem berakodni olyan dolgokat, amikhez amúgy nehezen jut hozzá az ember, vagy csak egyszerűen nem talál rá, ha csak úgy netezget. Ha esetleg valami Snarry rajongó is erre téved, szintén talál magának dolgokat, pl. videókat, mert nagyon sok van, amit érdemes megnézni. Esetleg történetek linkjét, meg egyéb ilyen dolgokat. Igyekszem úgy csinálni a blogot, hogy minden érdeklődési körömből legyen benne egy kevéske, és ha sikerül, bárki, aki idetéved, találhat magának érdekességeket.

Kezdésnek ennyi elég lesz. Remélem, senkinek a kedvét nem vettem el. Természetesen minden olyan bejegyzés elején, amely homoszexualitásról, vallásról, politikáról, vagy más kényes témáról szól, fel fogom ezt tüntetni: innentől ne engem tessék hibáztatni, ha valaki olyan dologgal találkozik, ami nem tetszik neki.

Üdv: Vera :)

Szerző: Vera :)  2010.07.06. 11:04 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acsveronika.blog.hu/api/trackback/id/tr302132960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása